Olaplex

Wat is Olaplex?

Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt.
Er zijn 10 Olaplex producten. No. 1 en No. 2 worden toegepast in de salon, de andere producten kan je thuis gebruiken om je haar te verzorgen.
In onze salon kun je ervoor kiezen om de producten toe te laten voegen aan de haarverf (of ontkleuring) óf ze toe te laten passen als losse herstelbehandeling.
(zie specialiteiten voor prijzen)

No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment
Deze primer is geïnspireerd op de professionele salonbehandeling.
No. 0 zorgt voor een intensief herstel van beschadigd haar; verbroken zwavelbruggen worden hersteld en het haar wordt versterkt. Dit product vormt een perfecte combinatie met No. 3. No.
1 Bond Multiplier ( salon only product)
Deze eerste salon stap is een heel geconcentreerd product. Het herstelt de gebroken zwavelverbindingen en begint met het herstellen van de schade.
No. 2 Bond Perfector ( salon only product)
De tweede stap in de salon gaat verder met het herstellen en opbouwen van de resterende gebroken zwavelverbindingen. Zo krijg je het sterkste, meest glanzende en gezondste haar dat mogelijk is!
No. 3 Hair Perfector
Dit product werkt als een haarmasker. Je gebruik het ongeveer 1 keer in de week. De Hair Perfector zorgt ervoor dat de salonbehandeling zijn kracht behoudt en herstelt nieuwe beschadigingen (door bijvoorbeeld de zon, thermische hitte etc.). Dit product vormt een perfecte combinatie met No. 0.
No. 4 Bond Maintenance Shampoo
De shampoo van Olaplex reinigt en hydrateert het haar. De haarstructuur wordt zichtbaar verbetert en je haar krijgt een prachtige glans.

No. 4P Blond enhancer toning shampoo
Deze shampoo versterkt, verzacht en neutraliseert ongewenste gele tinten voor helderder, beter handelbaar haar. De sulfaatvrije, zeer geconcentreerde formule zorgt voor een aanpasbare toning – hoe langer je behandelt, hoe helderder de resultaten.
No. 5 Bond Maintenance Conditioner
De Bond Maintenance conditioner herstelt beschadigd haar en gespleten haarpunten, zonder je haar te verzwaren.
No. 6 Bond Smoother
Deze styling crème werkt net zo verzorgend als een leave-in conditioner. Deze crème biedt bescherming bij het gebruik van warme stylingtools. Nog meer voordelen; kortere droogtijd
tijdens het föhnen, tot 72 uur geen pluis én sterkere haarvezels.
No. 7 Bonding Oil
Deze stylingolie is zeer geconcentreerd, maar gewichtloos. De olie geeft je haar minder pluis, een kortere droogtijd, meer glans, zachtheid en kleurlevendigheid. De olie beschermt zelfs tegen een hitte tot 450°!
No. 8 Bond Intense Moisture Mask
No. 8 is een zeer geconcentreerd en herstellend haarmasker dat je haar glans & volume geeft. Je beschadigde haar krijgt een diepe verzorging en intense hydratatie.
No. 9 Bond protector nourishing hair serum

Het ‘anti-damage’ haarschild. Als je zichtbaar dof futloos haar hebt dat snel klit dan kan dit een teken zijn van luchtvervuiling of beschadiging door hitte. Deze serum zorgt voor zijde zachte glans en zacht haar. Voor onze krullenbollen zorgt het voor veerkrachtige krullen en style memory.
De Olaplex producten zijn kleurveilig, vrij van parabenen en sulfaten, vegan én niet getest op dieren! Olaplex No. 0 , No.1, No. 2, No. 3, No. 8, No. 9, zijn ook nog eens Curly Girl vriendelijk!

Kan ik ook slechts één product gebruiken, als ik No. 1 en No. 2 bijvoorbeeld nooit heb gebruikt?

We krijgen vaak de vraag of je ook alleen thuis No. 3 zou kunnen gebruiken, als je nooit een salonbehandeling hebt toegepast. Dit kan zeker! Ook zonder No. 1 en 2 zal No. 3 je beschadigde haar herstellen. Echter, als je ook een salonbehandeling laat toepassen zal dit een groter effect hebben. De Olaplex producten kunnen allemaal los van elkaar gebruikt worden, maar ze versterken elkaar wel en werken samen dus nóg beter.

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex werkt zo goed omdat het Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate bevat. Zo, dat is een ingewikkeld woord…. Laten we even terug gaan naar de basis. Hoe is je haar opgebouwd? Je haar bestaat voor een deel uit zwavelbruggen. Dit zijn vrij sterke verbindingen die de structuur van je haar bepalen. Zodra deze zwavelbruggen breken, bijvoorbeeld door (ont)kleuren, luchtvochtigheid en hittetools, krijgt je haar zichtbare beschadigingen. Je haar wordt zwakker, doffer en droger. En dan is er Olaplex om het op te lossen! Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is een unieke, werkzame stof die verbroken zwavelverbindingen herstelt. De zwavelverbindingen keren daardoor weer terug naar hun oorspronkelijke staat. Dus ben jij je krullen kwijt? Ook die kunnen terug komen na een Olaplex behandeling! Het allerfijnste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar zijn beschadigde staat zodra je stopt met Olaplex.

Waarom zou ik niet voor een ander, goedkoper plex gaan?

Er zijn meerdere merken die plexen hebben ontwikkeld. Er is echter geen énkel ander product met dezelfde werking als Olaplex. Olaplex heeft patent op het unieke ingrediënt. De andere merken gebruiken daarom vaak Maleic Acid. Ook dit is goede, werkende stof die het haar sterker maakt. Het verschil is echter dat dit ingrediënt niet in staat is om de zwavelbruggen permanent te herstellen, dit ingrediënt vult enkel de gaten op.

 

Is Olaplex wat voor mij?

Veel mensen denken dat Olaplex alleen geschikt is voor haar dat beschadigd is door het verven. Maar niets is minder waar! Olaplex is voor elk haartype geschikt. Zo kan je haar ook beschadigd raken door vaak de föhn, stijltang, krultang en andere thermische hittebronnen te gebruiken. Of ga jij veel naar zonnige landen op vakantie? Die warme zon is heel gezond, maar niet voor je haar…

Dus, is jouw haar

• Droog?
• Dof?
• Pluizig?
• Slap en futloos?
• Breekt het sneller af?

Probeer dan eens de producten van Olaplex. Na gebruik zal je haar glanzen, sterker zijn, minder pluizen en komt de kleur beter uit. Kortom; je haar wordt weer gezond en zal stralen.