Inebrya

The Italian sense of hair 

Inebrya werd opgericht in 1999. De naam komt van het Italiaanse woord ‘Inebriare’ dat staat voor blijdschap, vreugde en energie. Het merk kenmerkt zich door zijn onweerstaanbare geuren, stijlvolle en kleurrijke verpakkingen, zachte en soepele texturen en structuren zo romig als een dessert! Elk Inebrya product heeft een sterke verleidingskracht en kan iedereen naar een alternatieve wereld leiden die bestaat uit schoonheid, comfort en warmte. Maar de Inebrya-wereld is daarnaast ook een wereld van hoogwaardige functies en prestaties, bestemd voor kappers en haarliefhebbers die het hoogst haalbare willen bereiken met hun producten.  

Schoonheid is elegantie - De unieke en onmiskenbare Made-in-Italy stijl van Inebrya met aandacht voor detail, kwaliteit en mode gaat inmiddels de hele wereld over. In het haar vertaalt zich dit in een combinatie van fluweelzachte, sprekende en harmonieuze kleuren en in het zoeken naar kapsels die de natuurlijke schoonheid accentueren. 

Schoonheid is professioneel zijn - Het volledige assortiment dat aan alle technische aspecten voldoet, de geweldige prestaties van de producten en de volledigheid in de professionele sector stellen Inebrya in staat om zelfs salons een complete merkervaring te bieden.  

Schoonheid is een prestatie - Haar dat behandeld wordt met Inebrya kenmerkt zich door een zacht, zijdeachtig en gehydrateerd effect. Inebrya gebruikt innovatieve producten om hoofdhuid en haar te revitaliseren, die topprestaties leveren en tegelijkertijd de haarvezel respecteren.